Diensten

House Energy Scan €99,- Gratis bij aanschaf House Energy Clearing

Direct inzicht in de energie van je huis Voor veel mensen is energie één containerbegrip. Voor ons is dat anders. Wij scannen 6 aspecten van de energie in jouw huis: - levensenergie - stress energie - blokkerende energie - gronding - zelfherstellend vermogen - vermogen om je te inspireren De uitkomsten krijg je in een kort en duidelijk rapport. Ook bekijken we of de energie van jouw huis en (eventueel) tuin inderdaad door ons op het gewenste peil te brengen is. Besluit je om daarna verder te gaan met ECOintention House Energy Clearing, dan krijg je van ons de House Energy Scan gratis.

House Energy Scan
House Energy Clearing

House Energy Clearing €599,-

De energie van je huis binnen drie maanden op peil We balanceren de energie in jouw huis via de beproefde methode ECOintention. Tot je huis en (eventueel) tuin een gezonde, schone, positieve energie heeft. We werken op afstand, op basis van de plattegrond en foto’s die je ons toestuurt. We houden je regelmatig op de hoogte van de energetische ontwikkeling. En intussen kan het dagelijks leven in en om jouw huis ongestoord verdergaan. Al na ongeveer twee maanden is de energie op het gewenste peil en profiteer je er volop van. Nog een maand later is de energie helemaal stabiel.

House Energy Maintenance €799,-

Onderhoudsabonnement voor een blijvende positieve energie in huis Doorlooptijd: 12 maanden De energie van je huis is nu gezond, schoon en positief. En het is fijn als dat zo blijft, juist terwijl het alledaagse leven volop doorgaat. Daarom houden we de energie graag een jaar lang voor je op peil. Ook dat doen we op afstand, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Ontstaan er nieuwe storingsfactoren, zoals 5G, dan nemen we die mee. Regelmatig brengen we je op de hoogte van de energetische stand van zaken. Als je vragen of extra aandachtspunten hebt, kun je dat ons laten weten. Dit programma kan zo lang worden voortgezet als jij dat wenst.

House Energy Maintenance

Onze cliënten over House Energy Clearing...

Nana: “Sinds jullie gestart zijn met de House Clearing voelt het huis veel fijner. Daar ben ik erg blij mee!”

Margot: “We merken echt heel positieve veranderingen: we voelen ons meer thuis, er is meer rust in het huis.”

Netty: “De slaapkamer van onze dochter voelt nu veel beter. De energie in de andere ruimtes voelt actiever én we hebben minder last van de energie van de buren.”