Over ons

Een initiatief van Center for ECOintention

House Energy Clearing wordt uitgevoerd door Center for ECOintention, al meer dan 25 jaar het expertisecentrum voor energiebeheer. Deskundig en praktisch. En altijd gericht op vitaliteit en heelheid. Jaarlijks verbeteren wij de energie van 100+ projecten. Behalve woonhuizen en tuinen zijn dat bedrijven, organisaties en grote natuurgebieden. Bekijk onze track record vanaf 2002.

De methode ECOintention brengt gezonde, positieve energie. Wij gaan er vanuit dat alles uit energie bestaat en combineren moderne wetenschap met oude wijsheid. De effecten van ECOintention zijn zichtbaar en meetbaar. In de natuur gaat het om toenemende vitaliteit en gezondheid, vaak gecombineerd met een grotere biodiversiteit. In organisaties is het een hogere productiviteit, gelukkiger medewerkers en betere financiële resultaten. In woonhuizen voelen mensen zich fijner, rustiger en actiever.

Wil je zelf leren om de energie van je huis te balanceren? Ook dat kan. ECOintention leert je om energie waar te nemen, te interpreteren en te verbeteren. In een vierjarige beroepsopleiding, maar ook in kortere programma’s. Zowel in het Nederlands als Engelstalig. Online en op locatie.

Center for ECOintention wordt geleid door de zeer ervaren energy healers Hans Andeweg en Rijk Bols. Hans Andeweg heeft de boeken ‘In resonantie met de natuur’ en ‘Scheppend leven’ geschreven.

Wij kijken ernaar uit je van dienst te zijn,

Hans Andeweg & Rijk Bols